Weinig slapen, veel gepieker en dingen te doen.
Iedere keer maar weer tegen jezelf zeggen, "denk er om, geniet er van", maar het valt niet mee!
Toch is het morgen voor ons een bijzondere dag, deze begon eigenlijk al in juli 2006 en bijna 5 jaar later gaat het los.
Vandaag zelfs nog een paar muurtjes tweede laag tadelakt aangebracht.
Hellen heeft vandaag de ons bekend zijn de laatste puntjes op de "i" gezet en Philippe was om 16h00 helemaal klaar met zijn voorbereidingen.
Dit wordt morgen het dagmenu, naast een 'klein' à la carte menu. 'Klein' tussen acculades, want hij is toch redelijk uitgebreid!
We hebben straks naast een traditionele kaasplank, ook een kaasplank van 'fromage des tommes'. Van Nederlanders uit de buurt, die met melk van eigen koeien kaas maken op een traditionele Hollandse wijze. Zie hier.
Ook kun je hun Franse verhaal lezen op dit blog.
De kassa van onze Nederlandse winkel, die al voor de invoering van de euro door ons was afgedankt. Het nieuwe kassysteem hopen we binnen een week operationeel te hebben.
Morgen gaat het los, nu even de menukaarten in elkaar flansen!
Ik wens jullie een mooie gedenkwaardige dag en heel veel succes na alle 'ontberingen' die jullie de afgelopen jaren hebben getrotseerd.
BeantwoordenVerwijderenIk kom zeker een keer aan om het resultaat te bewonderen. Een hele fijne dag toegewenst!
Jan Karst
Ron en Hellen,
BeantwoordenVerwijderenHeel veel succes meet jullie brasserie en niet te nerveus anders bibber je zo.
Gaat helemaal goed morgen.
Liefs Frans en Charlotha van Campenhout
Ron en Hellen, wij wensen jullie een succesvolle opening. Het ziet er erg sfeervol uit. Jullie hebben erg hard gewerkt.
BeantwoordenVerwijderenGroet Annemieke en Eric (de okkies)
Fingers Crossed!
BeantwoordenVerwijderenZiet er goed uit jullie hebben echt gebuffeld!
BeantwoordenVerwijderengtz martine
Felicitations!!
BeantwoordenVerwijderenHans et viola
Dag Ron & Hellen,
BeantwoordenVerwijderenheel veel succes gewenst vanuit Kisumu, Kenya. Jullie restaurant ziet er pico bello uit en de opening wordt vast een groot succes. Ik heb jullie blog met veel belangstelling gevolgd. Wat een klus - maar het resultaat mag er zijn.
Dus: geniet ervan, samen met jullie gezin en alle gasten!
cheers,
Aenne
Succes Hellen en Ron! Geniet samen met de kid's van deze gedenkwaardige dag!
BeantwoordenVerwijderenSalut
Yvonne
Veel succes met jullie restaurant. Het was een heel avontuur. Ik hoop voor jullie dat het vervolg zonder te veel problemen verloopt. We komen binnenkort langs.
BeantwoordenVerwijderenGroetjes
Jos en Jeanine
Thiviers
Spannend..... heel veel succes vandaag, het gaat lukken! Het ziet er allemaal heel fraai uit.
BeantwoordenVerwijderenGroetjes, Charles.
Probeer toch maar te genieten, het ziet er allemaal geweldig uit, kan niet anders dat het een groot succes wordt!
BeantwoordenVerwijderenDenise en de rest van de bende
Hallo Ron, veel respect voor de manier waarop je dit aanpakt!!!! maar wat ik niet kan vinden is je adres en contact gegevens, kan zijn omdat ik er gewoon niet handig in ben!!! johan@ablazines.fr
BeantwoordenVerwijderen(je weet wel van Jo-Jo)
Hallo Ron en Hellen,
BeantwoordenVerwijderenIk heb met heel veel plezier jullie vorderingen gevolgd.
Jullie hebben er héél veel tijd, energie en geld ingestopt.
Alles moest piccobello zijn. Dat laatste zal veel Fransen verrast hebben.
Die nemen het zelf niet zo nauw. Het spannendste moet nog komen en dan bedoel ik niet de openingsdag, die zal best een succes worden. Maar de maanden daarna, gaat het lopen ?
Ik hoop voor jullie van wel en dat alles de moeite waard is geweest.
Wij logeren vaak bij Xaviera en Michel ( hebben daar ons eigen stekkie) en komen beslist een keer langs. Succes en geniet van de opening,
Piet en Ronny Hoogland
Eindelijk is het zover, le grand jour!! Dus zoals we hier dan zeggen: MERDE.....
BeantwoordenVerwijderenSandra
Nu al klaar???? ;-)
BeantwoordenVerwijderenIk ga de blogs met alle kommer en kwel nog missen!
Maar het is jullie gegund hoor!
Het kan nu onderhand wel.
Ik hoop dat de oude kassa overuren gaat draaien.
En dat het een groot succes gaat worden.
en wie weet...tot ooit!
groeten van Bretonseboerin