vrijdag 21 oktober 2011

Schoonmaken en 'laatste' loodjes ...

De afgelopen dagen zijn we aan het schoonmaken geweest, heb ik de toiletten opnieuw 'getadelakt', heeft de loodgieter weer wat afgemaakt, maar veel te weinig en heeft Toni beneden de nieuwe gipsplaten aangesmeerd. De keuken heeft vandaag zijn eerste groet schoonmaak gehad, Hellen kon geen pollepel meer vastpakken, dus heb ik maar frietjes gebakken.
Vanochtend is de architect met de burgemeester en zijn eerste 'conseiller' ( 'raadslid) langs geweest. We hebben een en ander besproken aangaande de inauguratie en de daadwerkelijke opening. We werden ook 'geadviseerd' niet aan de plaatselijke middenstand voorbij te gaan.
Op 11 november willen we proberen om na de herdenkings-ceremonie, voor de slachtoffers van de Eerste Wereld-oorlog, bij het plaatselijke monument gelegenheid te geven voor een hapje en een drankje bij ons. Wellicht kunnen we de week er na dan open.
Zal een mooie 'deadline' zijn om naar toe te werken!

De plantenbakken hebben we vandaag geplaatst, voor de ramen volgt later



We hebben ons logo gereed, althans in zoverre, wanneer niemand meer met een goede suggestie komt. :)
Wekenlang heen en weer 'gemail', telkens weer laten aanpassen en uiteindelijk hier op uit gekomen. Dit logo moet terugkomen in allerlei zaken die de brasserie aangaan, menukaart, visitekaart, buitenborden, briefpapier, placemats, etc..