Weinig slapen, veel gepieker en dingen te doen.
Iedere keer maar weer tegen jezelf zeggen, "denk er om, geniet er van", maar het valt niet mee!
Toch is het morgen voor ons een bijzondere dag, deze begon eigenlijk al in juli 2006 en bijna 5 jaar later gaat het los.
Vandaag zelfs nog een paar muurtjes tweede laag tadelakt aangebracht.
Hellen heeft vandaag de ons bekend zijn de laatste puntjes op de "i" gezet en Philippe was om 16h00 helemaal klaar met zijn voorbereidingen.
Dit wordt morgen het dagmenu, naast een 'klein' à la carte menu. 'Klein' tussen acculades, want hij is toch redelijk uitgebreid!
We hebben straks naast een traditionele kaasplank, ook een kaasplank van 'fromage des tommes'. Van Nederlanders uit de buurt, die met melk van eigen koeien kaas maken op een traditionele Hollandse wijze. Zie hier.
Ook kun je hun Franse verhaal lezen op dit blog.
De kassa van onze Nederlandse winkel, die al voor de invoering van de euro door ons was afgedankt. Het nieuwe kassysteem hopen we binnen een week operationeel te hebben.
Morgen gaat het los, nu even de menukaarten in elkaar flansen!