De al eerder genoemde 35-urige werkweek en en de bekende jaarlijkse Paasdagen hebben niet voor al te veel schokkende vorderingen gezorgd. Eigenlijk geen, hieronder wat foto's van de werkzaamheden op 21, 25 en 26 april.
De afvoer van de pizza-oven is nog steeds een heikel punt, nieuwe voorstel is om de pijp door de grijze isolatieplaat te laten gaan. De oven kan wel 500ºC worden, dus de pijp kan ook behoorlijk heet worden en de directe omgeving schaden.
Isolatie in de andere helft van het keukendak ( 240 mm).
Het tegelwerk bij de vries-en koelcellen.
De gasboiler die de keuken, restaurant en de 4 studio's van warmwater gaat voorzien.
De afvoer in de grond die naar het riool gaan leiden. Voorheen werd er een grote septic-tank gebruikt, die in de tuin ligt.
Hier krijg ik nou het lazarus van, zo makkelijk om een rooster evenwijdig aan de voegen van de tegels te leggen, maar ik had niet het idee of ze wel begrepen waar ik me druk om maakte, het kan in ieder geval niet meer veranderd worden. Met het voegen proberen ze het zo veel mogelijk te camoufleren.
Vóór de gipsplaten ...
... en er na ...