vrijdag 17 juni 2011

Vrijdag, deze dag was te voorzien dus

De vrijdag is, zoals eerder te lezen was, niet de meest productieve dag.
Maar gezien gisteren en wat er nog gebeuren moet, geldt dat natuurlijk nu niet meer.
Er moet gebikkeld worden!
Helaas waren alleen de 'gipssmeerders uit het paradijs' aan het werk en zouden er de laatste dag zijn.
Ik vroeg hen waarom het schuren niet gelijk gedaan werd, nou dit was dus niet in offerte opgenomen en zou de 'maçon' verzorgen, willen wij verder, dan moet dit nu heel snel gebeuren en "heel snel" staat niet in zijn woordenboek blijkt!
Dus paniek bij ons!

's Ochtends is de man van de verzekeringen langsgeweest.


Het gehele restaurantgedeelte is nu klaar en moet alleen geschuurd worden.

Maandag as. zou het ERDF komen om de kabels aan te sluiten, de 'maçon' moest dus met voorrang op de plek hieronder een stevige houten wand plaatsen waar de nieuwe meter aan komt te hangen. De architect heeft de hele dag een en ander in werk proberen te zetten, maar de elektriciën zag het niet meer gebeuren en heeft de afspraak afgezegd! Hij wilde niet dat ze voor niets zouden komen en hem er voor aan zouden kijken.
's Avonds belde de architect dat de plaat zaterdag geplaatst zou worden en hij zou de elektriciën bellen om de afspraak van het aansluiten door te laten gaan. Dat leek ons stug, daar er helemaal geen tijd voor was.
Hier moet de plaat in de meterkast komen


Het gaat de laatste weken allemaal zeer demotiverend en ik vraag me af waarom ik hier nog alles opschrijf, voor ons zelf, denk ik.
Wij begrijpen i.i.g. heel goed wanneer jullie het ongelezen verwijderen, wij zouden er zelf ook niet op zitten wachten van een ander.
Maandag weer een gesprek met zijn allen. ( Voor wat het waard is)