De afgelopen dagen ben ik zelf naar Nederland geweest en op de brasserie is Hellen met Philippe aan het werk geweest. Hellen zelf is druk aan het schoonmaken, 'grondverfen' beneden en constant de passerende bezoekers van het 'verkopersgilde' te woord aan het staan. Want deze weten je te vinden hoor!
"Don't call us, we call you!"
Vandaag stonden de mannen van het Conseil Général klaar om de twee zebrapaden te realiseren.
Afgelopen maandag is het apparaat voor de creditcard-betalingen gebracht.
Alles wat we doen staat in het teken van de opening, die hopelijk, als alles goed gaat dinsdag 22 november zal zijn.
Druk met de kassa, menukaarten, het menu zelf, laatste klusjes en ga zo maar door. Dit moet natuurlijk wel gereed zijn, anders ...
De eerste voorbereidingen worden gedaan, het bepalen van de plaats en de afzettingen
Een aanhanger vol, met oude spullen uit Nederland, borden, bestek, vacuümeer-machine, vuilnisbak, etc.
... en weer het 'bekende' vuurtje