dinsdag 6 september 2011

De potten hangen

In de ochtend kwam de architect samen met de burgemeester en zijn vrouw. Ze waren, zover ik kon zien, aangenaam verrast over de vorderingen en onze stijl.
Er komt een zebrapad voor ons terras op de weg naar de parkeerplaats aan de overkant toe. Hopelijk gaan de vrachtwagens hierdoor ook hun snelheid een beetje aanpassen.

De koningin van de muurverf is nu weer even met de deur en de deurposten begonnen, hetgeen haar even uit de 'verfdip' haalde want de verf op waterbasis hecht bijzonder goed en de kleuren pakken verrassend goed uit.

De schoongespoten ( Kärcher) spoelbak en gepoetst door Hellen, voor in de 'legumerie'. De keukenleverancier vind deze niet echt geschikt en denkt dat hij niet op norm is, hij gaat nu voor ons kijken of hij nog 'iets' weet, want we voelen er niet zo veel voor om alles weer nieuw te kopen voor de bekende hoofdprijs.

Bij de gasboiler moesten twee ventilatie-gaten komen. Daar is Carlos een behoorlijke tijd mee bezig geweest.


Manuel bezig aan het tegelwerk in de doucheruimte



Twee ventilatiegaten van 20x20 cm.

De kleur van de zojuist geverfde deur

Gisteren heeft Philippe de gaten gezaagd en geboord, vandaag heeft de loodgieter de spoelbak en kraan aangesloten en vastgezet



De toiletpotten zijn geplaatst, zodra het water in de stortbak zit, ga ik hem gelijk inwijden en een bruine stropdas punniken :o]]. De afgelopen maanden zijn we zeer inventief met de sanitaire 'stops' om moeten gaan!