woensdag 23 november 2011

De eerste dag open .... !


Maandag was een drukke dag, allerlei zaken die op het laatste moment geregeld moeten worden, ik had me voorgenomen om me 's middags bezig te houden met de gecorrigeerde menukaart.
Hier kwam dus niets van en ik heb het 's avond en 's nachts pas moeten doen. Uiteindelijk was ik klaar om 05h15! Ik kon de slaap pas een klein uurtje later vatten om vervolgen 90 minuten later alweer gewekt te moeten worden! Ik was dus redelijk gaar op de openingsdag, ben tenslotte geen 18 meer! :o]]
De dag begon rustig, we hebben ook weinig 'reuring' gegeven en om na een uurtje hadden we onze eerste klanten!
Niet veel later kwamen er nog een paar mensen wat drinken.
Om klokslag 12h00 kwamen de eerste 'eters' binnen. Gelukkig hadden we hulp van een goede vriendin ( bedankt Marga) en konden we de 27 maaltijden met weinig 'fouten' presenteren.
De meesten waren bekenden van ons, maar het was leuk om ook anderen voor het eerst te zien, die het leuk vonden om het eens bij ons te proberen.
Iedereen was zeer lovend over de ambiance en de kwaliteit van het eten, eigenlijk te mooi om waar te zijn, maar gemakshalve en voor eigen bestwil gaan we hier wel van uit.
Zo'n eerste dag is leuk, maar na minimaal alle seizoenen gedraaid te hebben, zullen pas zeker weten hoe het zal gaan zijn.
Toch was het wel een bijzondere dag, eindelijk open!

Onze eerste klanten!!
Gelukkig vonden ze het ook leuk om hiervoor op de foto te gaan!
In Antibes, waar ze een tweede huis hebben, waren ze ook ooit de eerste klant in een restaurant en deze loopt zeer goed!
Dat moet een goed voorteken zijn! :0)

De grootste groep, 9 mensen aan een tafel.

Hier is de parkeerplaats voor bedoeld!

Onze openingstijden, op verzoek van een enkele 'blogvolger' uit onze buurt:

Dinsdag t/m vrijdag van 09h00 tot 18h00 en zaterdag van 11h00 tot 21hoo.
Zaterdag à la carte en keuze uit twee menu's, wel eerst reserveren.

We gaan straks in het hoogseizoen natuurlijk meer open, maar nu hebben we vooral te maken met een onvoorspelbare toekomst en een 35-urige werkweek van de kok. Gelukkig is deze niet zo moeilijk.