woensdag 7 maart 2012

Wat een week

Verleden week werden we onaangenaam verrast door een telefoontje van de chef Philippe.
Hij was ziek en de dokter gaf hem 15(!) dagen rust, zelf gaf Philippe aan een week nodig te hebben.
We moesten dus gaan improviseren, gelukkig bood Erie, Hellen haar vriendin, aan om te komen helpen. Donderdag heeft ook Marga meegeholpen ( Ik moest met onze dochter ter controle van haar operatie naar het ziekenhuis in Limoges toe. Alles was in orde.), lieve vriendinnen, namens ons beiden, ontzettend bedankt!
Omdat we de maand maart zouden gebruiken om over te stappen naar meer de brasserie-formule, hebben Erie en Hellen eerst geïnventariseerd wat we konden gebruiken.
Hiervan hebben we de dagmenu's in elkaar gezet.
Voor het weekend hebben we zelfs een keuze-menu aan kunnen bieden.



Woensdag hebben we de eerste mensen op het terras gehad, helaas met mijn telefoon de foto's van het eerste verkochte drankje op het terras ( 29 februari 2012(!)) moeten maken.
Truus en Harry ( onze 'buren') waren de eerst 'eters' op het terras.

Dinsdag was Philippe weer aanwezig.
Direct hebben we de nieuwe openingstijden besproken.

Dinsdag 09h00 - 18h00
Woensdag 09h00 - 18h00
Donderdag 09h00 - 21h00
Vrijdag 09h00 - 21h00
Zaterdag 09h00 - 21h00
Zondag 11 h00 - 18h00
Maandag gesloten, wanneer de houtoven werkt, ca 15 maart, gaan we zo snel mogelijk ook open op met enkel pizza's

Ook zijn we drukdoende met de publicatie langs de weg.