vrijdag 9 april 2010

En maar weer doorhakken

's Ochtends eerst het restant opgeruimd van de vorige dag, de eerste 'sta-in-de-weg' is in de bak 'kravats' beland.




En hierna naar 'sta-in-de-weg' nummer twee.
In deze hebben we veel hout opgestookt, pal voor het vuur was het bloedheet, maar 1 meter naar links of rechts voelde je helemaal niets! Op deze plek zou hij alleen maar in de weg staan!





Hellen wilde perse de achterplaat bewaren, daar wilde ze wel voor sjouwen!












Toen we nog niet wisten wat we tegen zouden komen ....










Dit blijkt weer een geval van overtolligheid te zijn, voornamelijk beton, mijn handen doen zo zeer, ik wordt er al nachten geregeld door wakker 's nachts  en nu heb ik weer ruim 4 uur zitten beuken op dit resultaat. Tijdens het hakken is Hellen buiten het metalen hek gaan ontdoen van enkele lagen verf, met een driehoek-schraper.
Thuis is het weer 'de blinde helpt de lamme'!

Ziet er niet uit als veel gedane arbeid, maar ik vrees, dat geen arbo-dienst het werk had goedgekeurd.

Maandag weer verder.
De 'branchement provisoire' (noodstroom, voor de goedgekeurde aansluiting) is aangevraagd en de pneumatische boorhamer is geregeld.
Tot dan met de hand.

We werden nog twee maal gestoord door scharrelaars, die interesse hadden in de grote barbecue die in de aanhanger lag te wachten voor transport naar de 'metaux'-container. Ze mochten hem meenemen, maar dan wel direct! Tot twee maal toe gingen ze 'boos' weg. We hebben het gewoon gehad met die peukenrapers, iedere keer zeggen ze het de volgende dag weg te halen, om vervolgens na een week te komen. En dan 'beledigd' te zijn, wanneer het er niet meer lag!
Dat doen we niet meer dus!

( De foto's zijn met de telefoon genomen, vandaar de iets mindere kwaliteit)