donderdag 31 maart 2011

Isover, nog steeds niets veranderd

Ik ken Isover nog van kleine klusjes uit het verleden en weet dat het geen prettig materiaal is. Ik hoopte, toen ik de rollen een paar dagen terug binnen zag komen, dat de nieuwe generatie wat plezieriger zou zijn. Helaas niets is minder waar.

Verder is iedereen hard bezig en zullen de komende foto's een buitenstaander niet veel zeggen, voor ons zijn ze echter zeer geschikt als 'dagboek'.

Deze koperen afvoer van een meter onder de keuken zal voor de oven zijn. Met de reiniging en condens-afvoer van de oven komt zeer heet water vrij en kan een PVC-buis vervormen.


De beide kanten van de keuken met de voorbereidingen voor elektra en water.


De isolatie in de eetzaal en bargedeelte zijn geplaatst, volgende week gaan de gipsplaten er tegenaan. De roze, 1 uur brandwerend, in de bar en de gewone in de eetzaal, omdat hierboven geen verdieping zit.


Dit is de veroorzaker van de geïrriteerde ogen en luchtwegen.

De rookafvoer van de houtoven voor de pizza's baart ons zorgen, is alles wel op norm, hopelijk krijgen we hierover snel uitsluitsel.




Al de afvoer van de keuken gaat door deze muur naar buiten, om eerst door een vetput te gaan, voordat ze in het riool uitkomen. Dit is verplicht in een professionele keuken. Ben alleen benieuwd welk restaurant ze hier in de buurt hebben ... .