dinsdag 27 maart 2012

Weer wat 'aanwijs-borden' erbij

Er valt weinig te melden, behalve dan dat het erg rustig is terwijl het heerlijk weer is!
Gisteren weer wat borden bij het reclamebureau gehaald.
Vandaag tijd zat om het op te hangen.


Op de'galg', moet nog een beetje bijgesteld worden.

Aan de vlaggenstok, beide kanten bedrukt

Naast de brasserie, bord wijst naar parkeerplaats achter de brasserie

Bord aan de andere kant van de weg, wijst naar parkeerplaats aan de overkant. Foto vanuit een rijdende auto gemaakt

De houtoven is in gebruik en ik ben flink op de pizza's aan het oefenen, we hebben er zelfs al 1 verkocht, die goed in de smaak viel.
Het is echt een vak apart om zo'n oven dag en nacht op temperatuur te houden!
Het oefenen is zeker geen overbodige luxe!
We hopen maandag as. open te kunnen zijn met enkel pizza's.

3 opmerkingen:

  1. Wij bakken wel vaker pizza en de bodem is bij ons het beste bevallen met "00" bloem. Verder doen wij gepelde tomaten inkooken met kruiden. En dan lekker volgooien met lekkers.

    gtz martine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. "00" bloem is de bloem voor de echte Italiaanse bodem natuurlijk, en die gebruiken we dan ook.
    Wat het 'volgooien' betreft, bij pizza is vaak 'minder is lekkerder', vind ik.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Helemaal mee eens. Zoek nog altijd naar de perfect pizza zoals ik hem ooit een keer mocht proeven belegd met tomatensaus, kaas, ui, paprika, champignons, spek en gehakt. De paprika niet karig gesnipperd maar een slanke reepjes.

      Verwijderen