Gisteren weer wat borden bij het reclamebureau gehaald.
Vandaag tijd zat om het op te hangen.
Op de'galg', moet nog een beetje bijgesteld worden.
Bord aan de andere kant van de weg, wijst naar parkeerplaats aan de overkant. Foto vanuit een rijdende auto gemaakt
De houtoven is in gebruik en ik ben flink op de pizza's aan het oefenen, we hebben er zelfs al 1 verkocht, die goed in de smaak viel.
Het is echt een vak apart om zo'n oven dag en nacht op temperatuur te houden!
Het oefenen is zeker geen overbodige luxe!
We hopen maandag as. open te kunnen zijn met enkel pizza's.
Wij bakken wel vaker pizza en de bodem is bij ons het beste bevallen met "00" bloem. Verder doen wij gepelde tomaten inkooken met kruiden. En dan lekker volgooien met lekkers.
BeantwoordenVerwijderengtz martine
"00" bloem is de bloem voor de echte Italiaanse bodem natuurlijk, en die gebruiken we dan ook.
BeantwoordenVerwijderenWat het 'volgooien' betreft, bij pizza is vaak 'minder is lekkerder', vind ik.
Helemaal mee eens. Zoek nog altijd naar de perfect pizza zoals ik hem ooit een keer mocht proeven belegd met tomatensaus, kaas, ui, paprika, champignons, spek en gehakt. De paprika niet karig gesnipperd maar een slanke reepjes.
Verwijderen