vrijdag 18 februari 2011

Half dagje voor ons

Zoals ik gisteren al eerder schreef, ben ik weer flink van slag door die laatste tetanus-prik van maandag jl.. Gisteravond 38,7ºC en vannacht een drijf-uit-mijn-bed-nacht gehad! Wat kun je daar brak van zijn.
De ochtend dus maar met twee Ibuprofen 400 begonnen aan wat administratie, voor de 19e van de maand moet de TVA op de facturen worden ingeleverd, om het de volgende maand terug te krijgen.
's Middags hadden we het plan om het laatste hout te halen, maar de jongens hadden de kiepauto zelf nodig om puin af te voeren. We hebben toen het vuurtje in de tuin weer aangemaakt om de laatste dikke stammen en twee vieze oude tafels te verbranden.


De latei voor het raam op de bovenste verdieping is gestort. Een mal van beton en ijzer.


Mist er iets?

...?

Het bord van Stella Artois, mooi logo, maar het bier zelf is absoluut niet te hachelen!

Zo lieten we het vuur achter, ben benieuwd of de voorspelde regen roet in het vuur gaat gooien.
Dat zullen we maandag zien.

1 opmerking:

  1. Hoi Ron,

    Jullie zijn niet zo'n beetje bezig. Volgens mij is het effect dadelijk hetzelfde als waneer je eerst het oude huis had laten platbombarderen en er een nieuwe had neergezet. Het begint er allemaal heel fraai uit te zien. Echt benieuwd naar het eindresultaat. Groeten uit Beijing. Handel tegenwoordig in Solar installaties dus tegen de tijd dat je helemaal klaar bent kan dat op het dak. Eigenlijk doen we alleen energiecentrales en centrale inkoop voor grotere projecten. Veel success ermee.

    BeantwoordenVerwijderen